صفحه اصلي انجمن سايت ثبت نام تماس با ما پست الکترونيک آرشيو فروشگاه شارژ جعبه شگفت انگیز
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 67
کل نظرات : 234
اعضاي سايت : 2353

آمار بازديد
بازديد امروز : 1,146 نفر
بارديد ديروز : 258 نفر
بازديد هفته : 2,712 نفر
بازديد ماه : 2,712 نفر
بازديد سال : 25,792 نفر
بازديد کلي : 189,763 نفر

وضيعت آنلاين
افراد آنلاين : 12 نفر
نظرسنجي
به نظر شما بیشتر چه مطالبی را در سایت قرار دهیم ؟
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
لينک دوستان
ارسال لينک
پيوندهاي روزانه
امکانات
نظرات (0)

دستور پخت کیک وانیلی

آشپزی | دستور پخت کیک وانیلی کیک وانیلی یکی از ساده ترین انواع کیک بوده که در عین حال طرفداران زیادی به خصوص در بین بچه ها دارد.
 

مواد لازم برای 8 نفر:

  • تخم مرغ (5 عدد)
  • آرد (دو پیمانه سر پر)
  • شکر (یک پیمانه سر خالی)
  • شیر (یک پیمانه)
  • روغن مایع (یک پیمانه سر خالی)
  • وانیل (یک قاشق چای خوری)
  • بکینگ پودر (دو قاشق مربا خوری)
  • پودر کاکائو (دو قاشق غذا خوری)

طرز تهیه:

قبل از آماده کردن مایه کیک، فر را روشن کنید تا همزمان با تهیه مایه، داغ شود.

  • تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید به طوری که مایع کاملا سفید و غلیظ شود (حداقل 10 دقیقه برای این کار زمان لازم است). توجه داشته باشید که هر چه تخم مرغ و شکر را بیشتر بزنید، کیک بیشتر پف می کند.
  • شیر، روغن مایع، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید (خیلی کم فقط به طوری که غلظت مایع یکنواخت شود).
  • آرد را اضافه کنید و باز فقط تا حدی هم بزنید که آرد در مایع حل شده و به صورت گلوله های باز نشده باقی نماند. (هم زدن بیش از حد آرد موجب پف نکردن و عدم حالت اسفنجی کیک می شود)
  • به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن مایع کف ظرف قالب ریخته و با قلموی شیرینی پزی کف و لبه های ظرف را چرب کنید. (می توانید از قلموهای موجود در بازار برای آشپزی استفاده کنید و اگر قلمو در دسترس ندارید، از پشت قاشق برای مالیدن روغن به کف و لبه های ظرف استفاده کنید.) بهتر است برای دفعات اول پخت کیک که هنوز در مورد زمان پخت مهارت ندارید از ظرف های بزرگ پیرکس به عنوان قالب استفاده کنید تا بتوانید کف ظرف را از بیرون ببینید و از سوختن ته کیک جلوگیری کنید.
  • سه چهارم مایه را داخل ظرف چرب شده بریزید.
  • پودر کاکائو را با یک چهارم باقی مانده مایه مخلوط کنید تا کاملا قهوه ای رنگ شود. سپس مایه شکلاتی را به عنوان تزئین روی مایه سفید رنگ داخل قالب بریزید.
  • ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی طبقه وسط فر با دمای بالا (حدود 210 تا 230 درجه) قرار دهید.
  • پس از این مدت و زمانی که مایه کیک داخل قالب کمی پف کرد، فر را کم کنید (حدود 120 درجه) و مدت 20 دقیقه دیگر در این حالت نگه دارید تا کیک مغز پخت شود.
  • پس از پخته شدن کامل کیک، گریل فر را به مدت دو دقیقه روشن کنید تا روی کیک نیز پخته شود. (معمولا یک روش مناسب برای اطمینان از مغزپخت شدن کیک، فرو کردن چوب کبریت داخل کیک است، اگر هنگام بیرون آوردن چوب کبریت، مایع خام کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.)
  • کیک را بیرون آورده و برش دهید.
  • در صورت تمایل از روکش خامه ای یا شکلاتی استفاده کنید.

برچسب : دستور پخت کیک وانیلی , پخت کیک وانیلی , آموزش پخت کیک وانیلی , کیک وانیلی , پختن کیک وانیلی , طرز تهیه کیک وانیلی , تهیه کیک وانیلی , شیر , کیک , وانیلی , پخت کیک , کیک وانیلی چگونه پخته میشود ,
[ دوشنبه 07 مهر 1393 ] [ 19:35 ] [ admin ][ بازديد : 120 ]
آخرين مطالب ارسالي
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش

آرشيو
جست و جو

.تمامي حقوق مطالب اين سايت براي همين سايت محفوظ ميباشد و کپي برداري از آن به هر نحوي پيگرد قانوني خواهد داشت